Миколаївський р-н, с. Сливино,  вул. Продольна 7

   Пн - Нд 10:00-20:00

Вина Асоціації 

крафтових виноробів

Причорномор’я

“Ольвіо Нуво”


Сімейна виноробня “Ольвіо Нуво” Павла Магаляса була заснована у 2013 році та розташована на кордоні з Національньним історико-археологічним заповідником «Ольвія». На історичних схилах лиману, де в давнину ольвіополіти вирощували виноград, сьогодні сім'я Павла вирощує винні сорти винограду Йоханітер, Алібарне, з яких роблять вино, та мають велику колекцію столових сортів.


Збір врожаю на виноробні відбувається вручну. Об’єм виробництва на рік складає 20 тис. л. Для витримки вина використовуються 15 дубових бочок. Термін витримки — один рік. Виноробня отримала ліцензію на виробництво алкогольних напоїв.


  • ольвия нуво винодел.jpg
  • ольвия нуво винодельня 3.jpg
  • ольвия нуво винодельня.jpg
  • ольвия нуво виноделье.jpg
  • ольвия нуво винодел виноград.jpg
  • ольвия нуво винодельня 2.jpg

Йоханітер

сухе, біле

 

Сорт винограду - сучасний сорт з німецької селекції - Йоханітер. Ферментація у нейтральних ємностях на диких дріжджах без використання консервантів. Витримка у нейтральних ємностях. Міцність - 13%. Рік врожаю 2019.

 

Дегустаційні замітки

Вино лимонного кольору. Має тонкий букет, смак можна характеризувати як фруктовий, гармонічний, з тонким присмаком грейпфрута. Вино змістовне, гармонічне, тонке, фруктове, з легкою гірчинкою в післясмаку.

 

Рекомендації

Чудово поєднується з сирами, рибою та пастою. Температура подачі 8-12°C.

Розе

сухе, рожеве

 

Сорт винограду - Каберне Совіньйон, вироблено по білому (без мацераціі). Ферментація у нейтральних ємностях на диких дріжджах без використання консервантів. Витримка у нейтральних ємностях. Міцність - 13%. Рік врожаю 2019.

 

Дегустаційні замітки

Вино яскраво рожевого кольору. Вино легке, ароматне, питке. Смак освіжаючий з ароматом червоних ягід. 

 

Рекомендації

Чудово підходить до морської риби, тапас з овочів та морепродуктів або холодних закусок з сирокопченого м‘яса.Температура подачі 10-13°C.

Аліберне (Одеський Чорний)

сухе, червоне

 

Сорт винограду - популярний сорт з українськоі селекції - Одеський Чорний. Ферментація на диких дріжджах без використання консервантів. Витримка у нейтральних ємностях. Міцність - 13%. Рік врожаю 2019.

 

Дегустаційні замітки

Вино яскраво багряного кольору. Аромат насичений, виражений темними ягодами та спеціями. Тіло середнє. Смак ягідний із середньою терпкістю.

 

Рекомендації

Чудово поєднується зі стравами з червоного м’яса та копченостей. Температура подачі 16-18°C.