Миколаївський р-н, с. Сливино,  вул. Продольна 7

   Пн - Нд 10:00-20:00

Наші вина




Наше вино - натуральне.


Створене з винограду, вирощеного на схилах річки Південний Буг, в Миколаївському районі с. Сливине. Зброджене на диких дріжджах, без домішок та консервантів. 


Вирощуємо як українські сорти винограду, так і європейські.


Лавандове

Рислінг

сухе, біле


Сорт винограду - популярний сорт німецької селекції – Рислінг, один з так званих «великих винних сортів». Ферментація у нейтральних ємностях на диких дріжджах без використання консервантів. Витримка у нейтральних ємностях. В процесі бродіння була додана гілочка лаванди для створення лавандового смаку та аромату. Міцність - 11%. Рік врожаю 2020.


Дегустаційні замітки

Вино блідо-солом’яного кольору. Аромат має яскраві відтінки польових квітів, прянощів та кориці. Добре збалансована кислотність робить його соковитим і бадьорим. Смак округлий, свіжий.


Рекомендації

Вино чудову поєднується з континентальною кухнею, особливо зі стравами з прісноводної риби, курки та птиці. Температура подачі 8-10 °C.



Аліготе

сухе, біле


Сорт винограду – Аліготе, французької селекції. Ферментація у нейтральних ємностях на диких дріжджах без використання консервантів. Витримка у нейтральних ємностях. Міцність - 13%. Рік врожаю 2020.


Дегустаційні замітки

Вино золотистого кольору. Аромат має яскраві відтінки польових квітів та білих стиглих фруктів. Смак ніжний, глибокий, середня кислотність.


Рекомендації

Вино чудову поєднується з твердими сирами та зі стравами з морепродуктів, риби та птиці. Температура подачі 10-13 °C.


Бастардо

сухе, червоне


Сорт винограду - класичний європейський Бастардо. Ферментація на диких дріжджах без використання консервантів. Витримка в дубових бочках українського виробництва 6 місяців. Міцність - 13,4%. Рік врожаю 2020.


Дегустаційні замітки

Вино насиченого темно червоного кольору. Аромат насичений, виражений смородиною та сливою. Смак ягідний з високою терпкістю.


Рекомендації

Чудово поєднується зі стравами з червоного м’яса, качки та копченостей. Температура подачі 12-14°C.


Розе

*відсутній*

півсухе, рожеве


Сорт винограду - Каберне Совіньйон, вироблено по білому (без мацерації). Ферментація у нейтральних ємностях на диких дріжджах без використання консервантів. Витримка у нейтральних ємностях. Міцність - 13.3%. Рік врожаю 2020.


Дегустаційні замітки

Вино яскраво рожевого кольору. Аромат має яскраві відтінки полуниці та літніх ягод. Вино легке. Смак соковитий, освіжаючий з м’якою текстурою. 


Рекомендації

Чудово поєднується з сирами, десертами та легкими стравами з морепродуктів, риби та овочів. Температура подачі 10-12°C.


Скарби Бредіхіна 

Каберне    

*відсутній*

сухе, червоне


Сорт винограду - класичний французький Каберне Совіньйон. Ферментація на диких дріжджах без використання консервантів. Витримка в дубових бочках українського виробництва 9 місяців. Міцність - 13.2%. Рік врожаю 2019.


Дегустаційні замітки

Вино темно рубінового кольору. Аромат виражений ожини, вишні, поєднується з ароматом листя смородини, м’яти. Тіло середнє. Смак округлий з м’якою танинністю.


Рекомендації

Чудово поєднується зі стравами з червоного м’яса, качки та копченостей. Температура подачі 14-16°C.


Піно Нуар

сухе, червоне

 

Сорт винограду – Піно Нуар, один з так званих «великих винних сортів». Ферментація у нейтральних ємностях на диких дріжджах без використання консервантів. Витримка у нейтральних ємностях. Міцність - 13%. Рік врожаю 2020.

 

Дегустаційні замітки

Вино легко-гранатового кольору. Аромат має яскраві відтінки малини та червоних ягід. Смак насичений, шовковистий з тонами сливи, малини та чорносливу. Середня кислотність та низький вміст танінів.

 

Рекомендації

Вино чудово доповнить безліч страв від холодних закусок до білого і червоного м'яса, а для любителів риби це вино стане відмінним відкриттям. Температура подачі 14-15 °C.

 

Мускат

сухе, біле

 

Сорт винограду - Мускат Одеський та Олівер Іршаї. Ферментація у нейтральних ємностях на диких дріжджах без використання консервантів. Витримка у нейтральних ємностях. Додаткова витримка у пляшках. Міцність - 13%. Рік врожаю 2019.

 

Дегустаційні замітки

Вино золотистого кольору. Аромат з вираженими тонами білих квітів, трав у поєднанні з цитрусами. Тіло середнє. Смак з продовженням цитрусового відтінку.

 

Рекомендації

Чудово поєднується з сирами та зі стравами з морепродуктів, риби та овочів. Температура подачі 9-11°C.

 

Одеський Чорний 

*відсутній*

сухе, червоне

 

Сорт винограду - популярний сорт української селекції - Одеський Чорний. Ферментація на диких дріжджах без використання консервантів. Витримка в дубових бочках українського виробництва 6 місяців. Міцність - 13.6%. Рік врожаю 2019.

 

Дегустаційні замітки

Вино яскраво багряного кольору. Аромат насичений, виражений темними ягодами, чорносливом та спеціями. Тіло середнє. Смак ягідний із середньою терпкістю.

 

Рекомендації

Чудово поєднується зі стравами з червоного м’яса, качки та копченостей. Температура подачі 13-15°C.